KLIMATIZACIJA VELIKIH OBJEKATA ZA KOMERCIJALNU ILI JAVNU NAMENU
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA OBJEKATA SA MANJIM I SREDNJIM KOLIČINAMA DIMA
KLIMATIZACIJA STAMBENIH I MANJIH POSLOVNIH PROSTORA I KANCELARIJA
KLIMATIZACIJA PROSTORA KOJI SE ODLIKUJU IZUZETNOM AKUSTIKOM
IZVOĐENJE DIMOVODNIH I SPECIJALNIH VISOKO NAMENSKIH VENTILACIJA
KLIMATIZACIJA BAZENA I SPREČAVANJE POJAVE KONDENZOVANE VODENE PARE

DELATNOSTI

Specijalnost firme Antić Klimatizacija su svi radovi iz oblasti klimatizacije i ventilacije objekata:
uvid u postojeće stanje objekta projektovanje, inženjering, izvođenje radova po sistemu “ključ u ruke”, kontrola i nadzor nad izvođenjem radova

Firma se bavi izvođenjem sistema klimatizacije za sledeće tipove prostora i objekata: stambene, poslovne: banke, kancelarije, prodavnice, skladišta, ugostiteljske: restorani, kafići, proizvodne: fabričke hale, posebni proizvodni pogoni, sistemi sa visokim zahtevima čistoće vazduha,klimatizacija bazena i spa centara, odsisavanje pare na zatvorenim bazenima.

Firma se bavi izvođenjem sistema ventilacije: opšte ventilacije, specijalne namenske ventilacije: farmacija, bolnice, tehnologije, filtriranje i ventilacija vazduha za roštilje, restorane, kafići, diskoteke, dimovodne ventilacije, ventilacije za agresivne i eksplozivne gasove.

NOVO

THERMOMEC novi fan-coil ultra tanak uređaj, debljine od samo 130 mm!

iFAN je elegantan i rafiniran panel usled posebno kompaktne unutrašnje strukture i inovativnog bel LED touch screen ekrana. Savršeno se integriše u bilo koji rezidencijalni prostor kao i u manjim prostorijama.

Rad je posebno tih jer iFAN ima elektromotor bez četkica i odmah vrši modulaciju brzine. Maksimalna udobnost je obezbeđena tangencijalnim ventilatorom, što omogućava prolaz značajne količine vazduha. Mogućnost kontrole je preko infracrvenog kontrolera. iFAN je dostupan u crnoj i beloj boji.

NOVO

"NEVIDLJIVE KLIME" - split-sistemi sa "nevidljivom" spoljnom jedinicom!

Za instaliranje na zgradama čije fasade i izgled narušavaju spoljne jedinice klima uređaja, kao i na mestima gde je zabranjeno ili otežano da instaliranje spoljne jedinice. Tekno Point Elfo™ regulator garantuje uštedu energije do 40% u odnosu na tradicionalne on-off klima uređaja.

KANALSKI SPLIT SISTEMI

KANALSKI SPLIT SISTEMI

U ponudi imamo kanalske split sisteme MIDEA sa ugrađenim LOW AMBIJENT KIT-om i DC INVERTERE, čiji smo uvoznici, i ostale klima uređaje renomiranih proizvođača, kao i sisteme za ventilaciju sa kvalitetnim uvoznim ventilatorima i ostalim komponentama, uključujući i sisteme sa vrhunskim zahtevima čistoće vazduha (100.000) i uštedom energije. Montaža i puštanje u rad su mogući za sve navedene uređaje. .

ANTIĆ KLIMATIZACIJA

UVELI SMO SISTEM UPRAVLJANJA KVALITETOM I USPEŠNO GA PRIMENJUJEMO

Prepoznatljivi po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda i usluga, a radi unapređenja kvaliteta poslovanja i zadovoljavanja svih potreba i zahteva kupaca, izvršili smo proces implementacije Sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015.

INO PARTNERI

PROGRAMI, ZASTUPSTVA, UVOZ I DISTRIBUCIJA

Oprema svetski renomiranih proizvođača:

REFERENCE


PREUZMITE LISTU IZVEDENIH OBJEKATA

PREUZMITE LISTU PROJEKATA KLIMATIZACIJE ZDRAVSTVENIH USTANOVA

PREUZMITE LISTU PROJEKATA HLADNJAČA

Potpunu listu čini još preko 650 objekata u oblasti klimatizacije, ventilacije i rashladne tehnike.


U skladu sa Zakonom nosioci smo Licence za projektovanje i Licence za izvodjenje objekata.