ZANOTTI

Zastupnici smo firme ZANOTTI za teritoriju Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Zanotti je svetski lider u proizvodnji komercijalnih i industrijskih freonskih rashladnih uređaja, sa preko 870 modela u proizvodnom programu,snage od 1/2KS do centrala 4x50KS, posebni uređaji za zrenje i sušenje suhomesnatih proizvoda kao i cileri za hladenje žitarica. 45 godina na tržištu, 800.000 proizvedenih uređaja ugradenih u 95 zemalja su garancija za vaš dobar izbor.

COLD MARK

FARMACEUTSKA RASHLADNA OPREMA

Cold Mark je italijanski proivođač lako montažih i brzo montažnih hladnjača, usklađenih sa higijenskim i ekološkim propisima i izrađenih od visoko kvalitetnih materijala. Modeli Cold Mark hladnjača  su dostupni u širokom rasponu namena i dimenzija, idealne za sve profesionalne zahteve za hladnjače farmaceutskih laboratorije, hemijskih laboratorije, potreba bolnica, kao i skladišta za zamrznute prehrambene proizvode.

EVERMED

MEDICINSKA RASHLADNA OPREMA

EVERmed je medicinski deo Everlasting grupe koja je prisutna više od 50 godina u sektoru industrijske i profesionalne rashladne opreme. EVERmed je visoko specijalizovana proizvodnja hladnjača za primenu u bolnicama, klinikama, univerzitetima, laboratorijama i apotekama. Svi naši proizvodi su u skladu s najnovijim važećim standardom i nose CE oznaku koja osigurava njihovu apsolutnu profesionalnost i sigurnost.

EVERLASTING

MINI RASHLADNE KOMORE - PANELI
RASHLADNA UGOSTITELJSKA OPREMA
TOPLA UGOSTITELJSKA OPREMA

Everlasting je jedna od vodećih kompanija u Italiji u oblasti proizvodnje rashladnih jedinica za ugostiteljske objekte. Specijalizovani smo za proizvodnju rashladnih vitrina, rashladnih radnih stolova, vitrina za pice, ledomata, rashladnih komora i druge opreme za profesionalno rashlađivanje. Igrajući vodeću ulogu na domaćem tržištu, Everlasting je takođe snažno osvojio tržište EU, Afrike i Bliskog i Dalekog istoka.

GRANIFRIGOR™

GRANIFRIGOR™ za organsko čuvanje zrna

GRANIFRIGOR™ je prirodna metoda za hladno čuvanje miliona tona žitarica, uljarica, pirinča, kukuruza i drugih žitarica se širom sveta.

Prva jedinica za hlađenje žitarica GRANIFRIGOR™ je proizvedena 1963. godine u FrigorTec i uspešno se koristi u više od 70 zemalja, već dugi niz godina.
POLIURETANSKI SENDVIČ PANELI, HLADIONIČKA VRATA I ELEMENTI ZA OPREMANJE KOMORA

Sarađujemo sa italijanskim i grčkim proizvođačima poliuretanskih sendvič panela visokog kvaliteta za rashladne komore i građevinske konstrukcije.
Takođe nudimo i hladionička vrata i ostale elemente za opremanje komora. U programu su i lake montažno-demontažne komore.
Na raspolaganju smo Vam za sve vrste informacija i konsultacija.

ANTIĆ KLIMATIZACIJA

UVELI SMO SISTEM UPRAVLJANJA KVALITETOM I USPEŠNO GA PRIMENJUJEMO

Prepoznatljivi po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda i usluga, a radi unapređenja kvaliteta poslovanja i zadovoljavanja svih potreba i zahteva kupaca, izvršili smo proces implementacije Sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015.

INO PARTNERI

PROGRAMI, ZASTUPSTVA, UVOZ I DISTRIBUCIJA

Oprema svetski renomiranih proizvođača:

REFERENCE


PREUZMITE LISTU IZVEDENIH OBJEKATA

PREUZMITE LISTU PROJEKATA KLIMATIZACIJE ZDRAVSTVENIH USTANOVA

PREUZMITE LISTU PROJEKATA HLADNJAČA

Potpunu listu čini još preko 650 objekata u oblasti klimatizacije, ventilacije i rashladne tehnike.


U skladu sa Zakonom nosioci smo Licence za projektovanje i Licence za izvodjenje objekata.